![]() ![]() Pastasallad med yoghurt![]() Trevlig sallad med milda smaker som gör att den passar till många rätter. Du behöverReceptet är för 8-10 personer.
Gör så här:Salladen blir bäst om den görs en dag i förväg.
Koka upp rikligt med vatten tillsammans med salt. Koka pastan utan lock enligt anvisning på förpackningen. Den ska ha kvar tuggmotstånd och får inte bli överkokt. Häll av kokvattnet och spola hastigt i kallt vatten. Låt rinna av och häll upp pastan i en kall bunke. Blanda ner de frysta ärtorna och majsen. Låt stå svalt. Blanda pastan med löken, sellerin och dressingen. Lägg upp i en serveringsskål och täck med plast. Förvara i kyl fram till serveringen men ta gärna ut skålen en stund innan salladen serveras så att den inte är för kall. Dekorera gärna genom att blanda i tomater precis före servering. ![]() ![]() ![]()
|
|